Stor kille i familjenNu har pojken i familjen blivit ännu ett år äldre. Bra eller dåligt? Ja på gott och ont... Man vill ju att han ska förbli den där gulliga lilla minstingen i familjen som man kan busa med och krama om. Inte att han ska bli en pubertetskille med ansikthår som sticks när man försöker krama honom så ofta så möjligt, utan framsteg. Nu kanske man går lite väl fort fram i tiden men jag kan inte låta bli det. Fast jag lär väl glömma mitt lilla orosmoln snart, vi ska nämligen äta marängsviss. Och just denna innehåller choklad -den mörka sorten! Behöver det för att lugna nerverna inför morgondagen. Och utan choklad så överlever man helt enkelt inte.


Födelsedagar


Idag har man varit iväg och tränat igen. Är det här början till ett beroende eller kommer min träningsmani att sakta tyna bort strax efter att sommarlovet börjar? Jag själv hoppas på att jag ska kunna hålla uppe tempot och komma i form lagom tills skolan börjar till hösten igen, eller tidigare.

Alexander, min lillebror, fyller år idag. Hela 9år. Jag känner mig gammal nu. Jag fyller ju trots allt själv år imorgon, dagen efter. Och då blir man 18år, alltså dubbelt så gammal som min lillebror, ni vet 9+9=18. Ren matematik. Men man är väl glad över att man får fylla år i alla fall och jag får hoppas på många fina paket. Blir glad för allt jag! Sen imorgon kväll så ska man iväg med tjejkompisarna också, de passade på att tissla och tassla igår när jag inte hörde. Så något har det för sig, men frågan är vad. Tror inte att det är något särskilt, men självklart blir man nyfiken när hemligheterna susar genom luften.
Det ser i alla fall inte ut att bli något Score imorgon. Verkade rätt trist där ändå. Så blir förmodligen att man stannar hemma hos Miranda med kompisarna.

entertain me...

Trött. trött, trött. Ja det räcker nog som beskrivning av mitt mående för tillfället. Jag har föresten även tråkigt och orkar inte sova. Rätt jobbigt att stänga ögonen, och sedan få dom att förbli stängda. Det jag försöker säga är: Underhåll mig!


Så himla bra låt: The Hoosiers – Worried About Ray

Gamla vanliga ångesten

28 maj. Säger det datumet er något? Det gör det nämligen för mig. Det är denna dagen på året som jag är på topp. Då fyller jag år. Arton bast den här gången. Längtar ihjäl mig just nu! Vill att tiden ska gå snabbare men samtidigt inte. Man vill ju bli äldre men inte gammal. Vara ung men inte liten. Vilket dilemma man har, men man kan inte ändra tiden. Det är något man måste acceptera och bara följa med och ha det så roligt som möjligt när man ändå håller på.

Träning:

Föresten så känner jag mig extremt duktig. Jag har nu tränat fyra gånger den här veckan; Måndag, onsdag, torsdag och fredag. Jag kan nog lugnt påstå att jag känner pressen från den nalkande sommartiden. Full med ångest inför bikinikrisen försöker jag träna så mycket som möjligt. För vem vill ju inte vara i sitt bästa fodral under den tiden på året då man blottar sig som mest? Just det. Själv har man aldrig varit i bästa formen under somrarna, och för den delen inte under resten av året heller. Men nu när man snart är arton och känner att den bästa tiden av livet är nu så blir man fylld av ork till att åtminstone starta träningmanin. Får se om det räcker till eller om man ska be någon att sparka till en i baken för att få lite extra skjuts mot sitt mål.

 


Valborgsbild


Hade inget att göra på dagens lektion så passade på att måla lite... Håll till godo. Haha.


Föregående helg

Ja, nu har ännu en valborg passerat. Inte för att den var särskilt händelserik men den var väl helt okej ändå. Helgen spenderades på träning både fredag och lördag och med Avatar. Det blev ingen fest iår men det får väl bli 2011 istället. Blir säkert jättekul. Idag, måndag, så ska man i alla fall iväg på filmfestival nu i eftermiddag. Ska bli spännande, får se hur det slutar. Men vi får hoppas på att vi försvarar våran vinst av förra årets filmfestival och konkurrerar ut våra John Bauer kamrater.

RSS 2.0