Det bästa som finns...

Usch, jag hatar verkligen att vara förkyld. Denna gången kom det verkligen som en blixt från klar himmel och poff så var jag hemskt dålig. Fick skjuts hem på torsdagen och har varit en soffpotatis sedan dess. Men har ju ätit minst 6 piller om dagen, såååå jag börjar må bättre. Det värsta från början var hur det kändes som att mina bihålor höll på att frätas sönder samtidigt som att det var tryck där. Jag befann mig seriöst i ett döende tillstånd. Det är vid sådana tillfällen som det faktiskt är skönt att komma hem och bara ta det lugnt, få mat serverad och tyna bort under en varm filt framför tv:n.

Fast nu börjar jag känna mig lite uttråkad, därav mitt bloggande. Så här har ni dagens outfit! Som så många andra bloggare så måste jag beskriva dagens alla klädesplagg och vart de kommer ifrån. Särskilt nu idag eftersom jag är jävligt snygg i pyjamas...

Tjatja alla mina små bloggläsare! Idag har jag mina fabolous pyjamasbyxor, som jag till och med sytt själv. Inte för att det syns då eftersom de ser så lyxiga ut, jag vet att ni vill ha dom. Och tröjan är den perfekta förkylningströjan med längra armar och hög i urringningen. Top Notch!
((((Stort plus för påskfjädrarna))))


Luddehunden håller mig i alla fall sällskap, under korta perioder.

Helig mat

Den hederliga gamla måltiden potatis, biff och brunsås är så otroligt underskattad. Nu när jag inte får maten serverad på silverfat längre utan istället får göra den själv så blir det inte världens mest komplicerade och lyxigaste. Det blir oftast snarare en enkelt omelett och bacon eller flingor, dagligen. Ändå är det inte alltför svårt att göra potatis och biffar, går till och med rätt fort samtidigt som det sköter sig själv utan att man behöver stå och vaka över maten. Detta lär bli min nya standard i köket i alla fall, så gott!

Skalade en hel morot nu också för att göra Erik nöjd. Tydligen ska man även ha grönsaker till maten..

Photoshoot

Jag hade lite roligt igår med min lillebror. Vi agera båda lite modell framför min kamera och sedan blev det lite redigering. Jag har nämligen ett ordentligt photoshop nu som måste användas. Själv är jag väldigt tacksam över att jag har en så tålig lillebror som står ut med att sminka sig för den ädla konsten fotografering.

Är dessutom avundsjuk på hans Forshagaballong, den innehåller helium...


Läskig blev han till slut, och det är inte ens halloween utan påsk snart.

Städdag!Dröjer mig kvar en minut extra trots att jag borde stå i duschen just nu. 

Idag har jag haft storstädning i mitt rum. Känns som att det var på tiden, hade stora dammråttor (dammonster) under sängen som gav mig mardrömmar. Nu har jag i alla fall dammsugit, dammtorkat och allmänt städat och plockat undan grejer här och var. Inser nu att det verkligen krävs av rensa ur rummet, har för mycket saker som jag inte har en aning om varför de befinner sig i min ägo. Men jaja, det får ske någon annan gång, nu väntar jag på pojkvännen och känner inte för att städa längre. Även fast det blir väldigt fint.

Utgång? Nix!Medan alla andra är ute röjandes och skrattandes med alkohol i blodet så finner jag min egen tillvaro helt okej. Jag har faktiskt ätit fruktsallad, det ni! Med jordgubbar i till och med! Och grädde. Den var god även fast jag fick dela med Ludde. Så det går visst att ha roligt här hemma en fredagskväll som denna utan sällskap från kompisar eller pojkvän. Yaaay. Okej, jag ångrar väl mig lite över att jag inte följde med ut ikväll, även fast det hade blivit väldigt tajt i schemat efter att ha spenderat lite tid med filmande på UNO, som för den delen gick väldigt bra appropå ingenting. Fast det hade ju inte skadat med att hinna med ut med folket.

Njut av kvällen för mig, för jag ska nämligen gå och lägga mig nu, halv tolv -på en fredag.

Kampanjfilmsdax!

Sitter och njuter för tillfället. Det är skönt att bara kunna ta en sådan där tyst minut och bara ta det lugnt. För just nu är det lugnt, är mitt i stormens öga nämligen. Ska alldeles strax resa mig upp och börja berg-o-dalbanan av att duscha, sminka och allmänt göra sig iordning inför projektarbete. Jag ska nämligen tillsammans med min grupp A3 iväg och filma en kampanjfilm för UNO. De har nämnligen flera aktiviteter där ikväll och då passar det mer än bra för oss att filma. Vi får väl se hur det kommer gå men det lutar åt det positiva hållet.
Det enda som saknas är att min kropp lämnar soffan, får se när det sker.

RSS 2.0