Utgång!

Sitter halvt död i sängen med datorn, det är min grej. Orkade för den delen inte göra mat heller utan skar upp en apelsin som smakade jättegott. Bästa frukosten hittills. Idag blir det i alla fall utgång till tempel, men ska även titta förbi inne på score. Om jag nu ändå har vunnit ett helgpass för två så ska jag använda det, även om det kanske bara blir en timme. Om det går att ge bort så gör jag det om någon känner för utekväll på lördag, tror jag.
Ska snart iväg på gymmet en sväng, om en timme efter att jag druckit upp mitt varma härliga te. Känner att jag måste träna lite, mot min vilja får jag väl säga. Orkar inte egentligen, men måste.

Finfint denna torsdag

Gick extra finklädd till skolan idag med nya skjortblusen. Det var ju sista skoldagen för veckan och man måste sluta på topp. Jag lovade ju dessutom en bild, så varsågoda!


Just nu har man dock ångest. Jag vann ju gratis inträde för hela helgen för två personer till score. Men vi ska förmodligen bara ut imorgon till Tempel och studentfesten. Tajming när den är som bäst. Slutar väl med att man får ge bort biljetterna till första bästa, men jag vill ju också ha dom! Illa detta.

Och appropå inget; om någon känner sig manad så får denne gärna hjälpa mig med hur man ändrar i koderna för bloggen. Vet inte varför men där de kommentarer man får dyker upp ser det helt kaosartat ut. Det är ett stooort mellanrum mellan kommentarernas rubrik och själva textinnehåll. Hjälp, någon?

Här kommer bokmalen.

Det har varit en lång dag idag, enligt mig trots att den inte riktigt började förrän tolv tiden. Sängen är min vän. Jag tog tillsammans med Sandra och Erik en tur in till stan vid tretiden och började genast shoppingen på en liten outlet med fina kläder från bland annat Nelly för bara 30 kronor plagget(!) Det var ju såklart urgallrat men tror att jag hittade en kläning som blev bra, och jag lägger tyngd på ordet "tror". Får väl testa det sen imorgon mer ordentligt och syna alla sömmar innan jag någonsin vågar visa upp mig offentligt i den. Hade kunnat visa en bild, men det orkar jag inte. Haha, vad lat jag känner mig.
Köpte även världen snyggast blus/skjorta på H&M. Vit med svarta knappar som går att knyta vid midjan, och då är kortare än en vanlig skjorta. Kommer bli jättesnyggt sen till något med hög midja. Ingen ork till bild på denna med tyvärr, får bli min livsuppgift imorgon. 

Det lär förmodligen bli fest tills på fredag i alla fall, om allt går rätt till. Men jag har ingen mask eller liknande tyvärr. Temat är ju "Vem där?" och kommer hållas på Tempel här i Karlstad för alla oss studenter. Hade ju inte suttit fel med en enkel vit liten halvmask för bara ögonen, men då måste jag hitta en också. Önska mig lycka till!

Nu blir det dock att sätta sig ner med lite skolböcker och agera bokmal för en gångs skull. Det behövs ibland.

RSS 2.0