Dilemma...

Idag ska man iväg med Miranda och kolla på etta i Skoghall. Får väl se om man klarar sig levande ur mattelektionen först det är ju trots allt matte B och prov!!! Herre min gud hur ska man klara detta dilemma?

Bio, Benjamin och Bad

Var med Benjamin igår, Hade faktiskt riktigt kul. Kom till mig vid kl 3 och sedan på kvällen såg vi The Ugly Truth, riktigt värd. Måste ses!
Tjingeling nu ska jag till Line, träna och bada!

Galet irriterande

Galet. Det ordet beskriver min blogg just nu. Så fort jag loggar in så fungerar inget. Jobbigt...


Vi pratar om Prator

Nu sitter man här på svenskan och ska göra ngn prator, en dialog mellan två personer. Min och Nathas handlar om två tanter och garn, löständer och mat. Låter det spännande? Ska se om jag kan publicera den här sen.

Ska sluta sen efter lunchen, som btw består utav broccolisoppa enligt ryktet. Inte någotman är sugen på direkt. Men i alla fall så ska jag gå en stund på stan sen efteråt, tillsammans med Miranda, Ida, Sandra och Nathalie. Ska väl bli kul, ska kolla på någon tröja på Bik Bok. Det är högsta prioriteten för tillfället, tröjorna är lite i farfarströja stil. Har börjat gilla enkla plagg nu. Vi får se ifall de passar eller om de är min värsta mardröm inom klädesplagg.

Bilddagbokens fot-okonst!!!Mitt bidrag till fot-okonst tävlingen gick vidare =Jag är en finalist :D
Som bilden kanske antyder så är jag väldigt glad. Det är inte ofta man blir en av finalisterna i någon tävling. Hoppas att ni tycker ombilden och att ni röstar på bilddagboken, inte nödvändigtvis på mig såklart. För det fanns många snygga bilder som gått vidare. Önska mig lycka till för jag vill gärna ha lite skor.

http://anneliejonsson.bilddagboken.se

men man måste vara inloggad för att se min bdb. Men min bild ser iaf ut som här ovan.

TACK så mkt

Tycker ju att vissa på matten var lite omogna, som filma med webkamera under redovisning. Jag vet inte vad andra tycker om det här men.. det är ju jättekul att de höll på så i smyg utan tillstånd. Tack till er!

RSS 2.0