Frukost på sängen

Hmmm.. Jag vaknade sent igen. Samtidigt som det alltid är skönt att sova lääänge och mysa till det så är det också kul att få ut så mycket som möjligt från dagen.
 
Nu tar jag igen min vanliga frukost med frukost på sängen istället. Det är något jag själv unnar mig själv. Blir en ordentlig sådan med apelsinjuice, yoghurt och tonfiskmacka, Jag är faktiskt positivt överraskad över smaken på tonfisk, har aldrig ätit det förr. Köpte en burk med tonfisk i vatten för ett tag som jag vågade mig på nu. Helt okej för att vara nyttigt. Toppar ju även detta sen med ett sådant där nytt piller. Det enda dåliga som jag upptäckt med det hittills är att jag får ont i magen av koffeinet... Jag dricker ju heller inte kaffe vanligvis så jag är inte alls van vid det. Får hoppas att det går över snart.
 
Brickan jag har maten på har min lillebror Alexander gjort. Jag tycker faktiskt att den är riktigt söt, och blir samtidigt avundsjuk eftersom den har överträffat den bricka jag själv gjort i träslöjden när jag var yngre. Åtminstone rent utseendemässigt, min är större. HAHA!
 
Nu ska jag titta på julkalendern, ligger efter!

Startskott

 
Tog ett litet piller idag. Jag vet inte om det fungerar eller om "jag vill att det fungerar" under en såkallad placebo-effekt. Men det känns som att det gör det. Ripped Hardcore innehåller ju bland annat koffein och jag hade rätt svårt att sitta still innan och satt och "darra/vicka" med foten i soffan när jag såg på film. Sedan var jag även produktiv och läste något kapitel i en bok och var ute på långpromenad. Funderar på en till sådan. 
 
Fast egentligen spelar det ingen roll om det är en verklig effekt eller om det bara är något jag inbillar mig. Huvudsaken är att jag får den reaktion jag är ute efter. Alltså lite piggare, men det skadar inte med lite bättre förbränning (som jag får förhoppningsvis).
 
Det här är ju ett piller som jag ska ta varje dag på morgonen. Rätt skönt att det bara är ett sådant, skulle vara jobbigt att behöva komma ihåg det där "lilla pillret" flera gånger om dagen. Får se hur det håller i sig med det här och ifall det ger resultat. Ska ju även försöka mig på det här med måltidsersättning en gång om dagen. Men det körde jag inte på idag eftersom jag gick upp såpass sent. Får bli en dag då jag till och med hade haft tid med en vanlig lunch så att säga. 

Billigt är också gott

Kollar in skor... Har aldrig varit så "haj" på att gå i högklackat utan känner mig väldigt klumpig över en viss höjd. Men funderar på denna sko, som verkar ha en lagom höjd. Frågan är ifall man ska unna sig eller inte. Det är ju trots allt vinter nu, men det är ju bra att ha inför framtiden. Det är ju inte direkt som när man köper kläder där man kan skifta i storlekar. Jag hoppas verkligen inte att jag till våren har storlek 43 eller 37 på fötterna, då är det nog dags att söka hjälp. Får se hur jag gör, måste hålla i pengarna nu i juletider också. Det är ont om dom när man shoppar julklappar till nära och kära.
 
Men appropå shopping, jag kunde ändå inte låta bli att unna mig själv något. Jag köpte det jag spanat in från Gymgrossisten. Ultra Loss Shake och Ripped Hardcore. Sen slank det även ner en shaker och en vattenflaska såhär spontant. Det roliga är att det faktiskt blev billigare när jag köpte alla 4 saker jämfört med om jag bara köpt "det jag var ute efter". Det berodde på att Gymgrossisten tar ut en fraktkostnad om man beställer för under 500 kronor. Så jag valde till en shaker och kom över 500 kronorsgränsen, och när man är över den så kan man även ta del av ett erbjudande som ger en 100 kronor rabatt ifall man handlar över just det priset. Fick sedan även en vattenflaska för 19 kronor, så slog till... Såååå jag fick det alltså billigare i slutändan genom att köpa fler saker. Konstigt men bra för mig!
 
Gratis är gott brukar man säga, billigt är också det.

RSS 2.0