Ayia Napa, nu sticker vi!


Inatt bär det iväg till Ayia Napa, och Ludde hänger som vanligt hack i häl på en överallt i huset. Vart man än ska gå så följer han efter. Bara en aning irriterande emellanåt, men han är ju så söt.

Ska bli skitkul att åka på semester! En evighet sen sist och ännu längre sen jag firade min födelsedag utomlands. Och nu får jag göra både och. Härligt! Lär bli en hel del bad, sol och även fest faktiskt. Man får väl passa på om man säger så. När skulle jag, Annelie Jönsson, annars någonsin åka på en festresa? Aldrig faktiskt, inget jag känner mig manad till egentligen. Men det ska bli kul att få uppleva Ayia Napa tillsammans med gänget nu i slutet på sista året på JohnBauer. Måste ju få med sig lite fler minnen och upplevelser från gymnasietiden. Viilken plats kan vara bättre än på en medelhavsö? Eller ja, låt oss kalla det en ö i alla fall trots att det är landet Cypern.

Hittade även lite gamla pass från när man var liten. Tänkte därför förgylla eran tillvaro med dessa bilder. Håll till godo.
Har säkert ett till här hemma någonstans, men så kul får ni inte ha!


Ekonomilektion

Sitter på lektionen just nu med ekonomi. Eller ja, kanske inte riktigt. Nu på slutet av tredje året så är det inte så mycket fokus på skolarbetet utan snarare på studentresan, balen och själva studenten. Det är nog inte så svårt att förstå.


Grillning

Ikväll blir det grillning med lite kompisar. Ska bli jättekul! Får se om man tar med något att grilla, annars äter man väl hemma och tar med något annat litet dit. Det är för att träffa alla som man åker dit ju!

Annars idag då? Jo har varit ute i trädgården nästa hela dagen och pysslat med att gräva bort gräs, underbart! Har lite rivsår överallt och ömma händer efter att rullat iväg med rullebören hela dagen (skottkärran). Men jag väljer att se det som träning, så det är värt det.

RSS 2.0