Lördag

(tidsbestämt)
Idag är man hos Robin i Dalarna. Har säkert jättekul som vanligt, varför skulle man inte ha det?

Praktik, va roligt.

Nu är det äntligen dags för min älskade praktik igen. Eller ja, åtminstone om man hittar någon. Det brukar ju vara en fördel att faktiskt ha något ställe att gå till. Det går ju sisådär att kontakta arbetsplatser då eftersom de antingen inte svarar, inte tar in eller man ska höra av sig senare. Visst är det en underbar känsla?

Helgens roliga

Måste ju skriva att jag haft en jättebra helg uppe i Dalarna med Robin, fick träffa både en björn och äta en älg. Tummen upp för detta. Åkte dit direkt efter skolan, tog väl cirka två timmar sammanlagt, fick ju till och med hämtning från Lesjöfors av en privat chaufför vid samma namn som hyresvärden. Väl där tvingades man sitta med skolarbete på grund av en deadline, men det gick ju bra ändå. Trots att man blev lite mindre social ett tag. Men som sagt, en bra helg som gärna görs om.

Diabetes Bandet UF's hemsidaHmm.. Jag står rätt still med min hemsida Diabetes Bandet UF. Jag har i princip ingen aning om hur jag ska gå tillväga med den, och vad syftet med den är för tillfället. Något tips?

Det hela handlar ju om att vi i gymnasiet ska skapa företag och sedan driva dessa i ett års tid. Mitt företag, Diabetes Bandet UF, säljer band i samma stil som rosa bandet. Fast dessa är istället till förmån till diabetes. Men som sagt så står det rätt still nu vad gäller skapande av hemsidan. Det fysiska materialet, själva banden, är klara. Nu är det främst detta som gäller.

Farans dag..


Idag är det fars dag. Och här sitter jag, vid datorn. Min far är iväg till skåne men det är inte just därför vi inte firar honom idag. Vi gjorde det nämligen på förra helgens söndag. Varför? Jo, feltryck i kalendern. Inte riktigt bara vi som råkat ut för det, eller? Men känns ju så lagom förvirrande att man inte kan lita på vad som står i ens kalender. Snart står det väl att midsommar är på samma dag som julafton...
Hohoho, ska vi dansa runt midsommarstången?

The circles of löv

Såhär såg det ut under veckan som gick. När jag fick äran att kratta löv i trädgården. Tog till mig talesättet att "det blir inte roligare än vad man gör det till. Så jag fick ännu ett av mina kända ryck och passade på och göra lite mönster när jag ändå höll på.
Vad tycks?


RSS 2.0