En dans på rosor.

Oj... Jag råkade visst visa upp mitt praktexemplar till pojkvän här på min blogg, Erik <3
Idag så har jag varit på bildseminarie, och faktiskt inte så mycket mer. Livet är lagom bra och produktivt när man är student. Under seminariet skulle jag tillsammans med min grupp presentera reklambilder som vi själva hittat under en tur på stan, Karlstad. Uppgiften var att hitta en fin samt en ful sådan, det fanns det gott om sedan upptäckte vi. I alla fall så gick allt hyfsat smidigt förutom att datorn inte ville visa upp våra bilder, konstigt. Särskilt konstigt eftersom det var typ världens vanligaste format, JPG. Men det löstes genom att vi lyckades öppna bilderna i photoshop istället. Gud vad allt ska bli så krångligt för så pass enkla saker egentligen. Tydligen är inte allt här i världen en dans på rosor, vilken besvikelse. Som tur är så är nästa seminarie inte förrän på torsdag, vilket betyder en ledig dag för mig imorgon. Känns skitbra!

Ludde som jag ser han

Ludde, min Ludde. Utanför huset så är han denna kaxiga lilla skithund som hela grannskapet önskar skulle försvinna ut i skogen för att aldrig återvända. Så känner även jag när jag står därute med Ludde som drar i kopplet skällandes på en golden retriever. Men när vi är hemma, DÅ är det en helt annan hund. Då är det han som kryper ihop till en liten boll här och var i huset. Under täcket i Annelies säng är särskilt uppskattat. Mysig är han minst sagt då. Tänk om alla andra kunde se vad man själv upplever varje dag, istället för byrackan som springer runt som en galning i trädgården för att vakta huset från pensionärer med rullatorer. Dom är farliga dom...Men vad har jag gjort idag? Jo absolut ingenting. Nästan. Jag satt på en föreläsning i cirka tre timmar åtminstone, så jag var lite produktiv och förde anteckningar samtidigt, multitasking på hög nivå om jag får säga det själv. Sen är det föresten inte bara min hund Ludde som springer omkring, det gjorde även jag när min tid på universitetet var slut för idag. Jag sprang raka vägen hem till Sandra och Bröderna Lilja och min dator där jag spenderade nästan en timme med att fortsätta se min serie Once Upon a Time. Den uppdateras varje måndag och då måste jag verkligen se det nya avsnittet, direktimporterat från USA. Den är så himla bra och jag är numera beroende av den.

En uppdatering vart tredje år?

Nu har man äntligen tagit sig tid för bloggen igen, jag kan ju erkänna att främsta skälet till min frånvaro har varit bloggens design. Men nu är den fixad och jag har inget att skylla ifrån mig på. Förutom möjligtvis skola och ren lathet emellanåt. Spontant känner jag också att det är dags att börja fotografera igen, men frågan är hur det blir i praktiken. Får ta ett litet ryck... Sen.

Nuförtiden pluggar jag i alla fall på Karlstad Univeristet, mitt första år på programmet Media och kommunikationsvetenskap: Visuell Kommunikation och Design. Det går väl rätt bra, även fast det kommer perioder där stressen tar kommando och man ångrar att man någonsin valde att fortsätta plugga. Men som tur är så sker det sällan och studiebidraget väger lite tyngre än att skippa utbildning och försöka sig på ett vanligt jobb. 
Till vardags campar jag oftast hemma hos Sandra och bröderna Lilja, varav Erik just för tillfället ligger däckad hemma i min säng för ovanligheternas skull. Vi var nämligen ute ett litet gäng på krogen igår, först på bunkern och sedan det gamla hederliga score. Bunkern var i alla fall väldigt mysigt och ett bra ställe att börja sin utekväll med billig cider, tummen upp.


Föresten så smet nyss en katt in till oss, hade ju kunnat sluta lite sisådär med tanke på Ludde. Han gillar katter på sitt eget vis.

RSS 2.0