AG, Anonyma Godisätare...

Men gud va sockerberoende man kan vara. Gjorde nyss ett test på Måbra.com, misslyckades totalt. Jag har nu tydligen ett stort sockerberoende, alltså godis och andra onyttigheter. Men jag tror att grunden för det är tristess, jag har nästan aldrig något att göra, kompisarna är alltid upptagna eller för långt bort. Familjen ignorerar mig väldigt ofta (vilket resulterar i att jag blir mer högljudd och trummar på bordet osv. DÅ får jag åtminstone uppmärksamhet genom elaka ord om att jag ska vara tyst) och jag har ingen direkt syssla. Visst jag har en hund som jag går ut med, men hur långt räcker det i längden? Jag kan inte vara ute och gå med han dygnet runt. Jag vill ha varitation, händelser och action i mitt liv! Inte bara sitta på min stora röv och vänta på att något ska ske.

Tips? Som kan hjälpa mig med tristessen och på så vis även
mitt sockerberoende och viktproblem som asocierar med godis?

"E.T. phone home"Visste ni att får snart 17år sedan (på torsdag, 11 juni ) så hade Steven Spielbergs långfilm E.T. världspremiär på amerikanska biografe? Själv tycker jag den är jättefin. Inte så bra gjord om man jämför med dagens teknik, men high-tech på den tiden. Sedan känner man ju även igen några skådespelare, eller åtminstone en. Drew Barrymore som spelar den lilla söta tjejen Gertie.
Man ser verkligen att det är hon. Dessutom hur många av er har inte sett E.T.? Den är ett måste att ha sett, och alla måste ha hört den väldskända repliken "E.T. Phone home"
Jättebra film av en jättebra regissör. Ni måste se den.

Hejdå första-ring!

Kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon. Helt otroligt hur fort tiden går nu när man är i gymnasiet. Snart är det väl dags med att vinka hejdå till tredjeåret också, och säga hej till vuxenlivet. Det känns åtminstone så.
Allt bara flyger förbi en innan man ens har uppfattat vad som har hänt.

Snart står man väl där med blommor, leksakschampagneflaskor och massor med krimskrans runt halsen och med en studentmössa på huvudet. Det vill inte jag. Jag vill hellre att tiden går i normal takt så man hinner njuta av färden. Alla vuxna (åtminstone de jag känner) tjatar om att de skulle ha tagit vara på tiden innan de var tvungna att ta ansvar för jobb och etc. Inte visste man det när man gick i gymnasiet, säger dom, att de tre åren på gymnasiet snart skulle vara över. Själv hoppas jag självklart att min tid på gymnasiet blir minnesvärt men att det samtidigt inte känns som en evighet att ta sig igenom det. Det ska vara lagom jobbigt, lagom- ordet som endast existerar i Sverige.
vill jag uppleva de tre åren på John Bauergymnasiet i Karlstad.

Sorry, but i didn´t like it. (A)

Ledsen Miranda.. Men mina ångestattacker blev så starka att jag gick tillbaka till Kappahl med kvitto och kavaj och bad om pengarna tillbaka.Sedan gick jag genast in till Vero Moda och köpte den andra kavajen. Den är mer "kvinnlig" och figursydd. Hata mig inte (A)

Den ska jag i alla fall ha tillsammans med min Zebra-tunika, kommer bli hett.
Funderar även på om jag ska ha mina nya högklackade skor, men jag har ingen aning om vad vi ska göra på Mariebergsskogen (stället där vi ska ha skolavslutning) om vi ska hoppa omkring på lekplatsen eller bara stå stilla och lyssna på ett tal. Jag vill ju inte vricka/stuka/göra illa fötterna.
Nåja.. Får väl se vad jag beslutar mig för.

Stan o Bergvik


Igår var man då på stan, med Miranda. Hade faktiskt väldigt kul. Vi åkte lite hit och dit, även till Bergvik. Åt lite god mat också,  inte ofta det händer. Brukar ofta ta ekonomivarianten McDonalds. Även fast det är skit onyttigt. Men nu blev det i alla fall mat i MittiCity på Wok. I Karlstad alltså, om någon har vägarna förbi. För då kan jag starkt rekommendera er att testa kycklingspettet med jasminris och jordnötssås (A)

På stan köpte jag föresten en kavaj, från Kappahl. Dock har jag inte sett den på deras hemsida. Dessutom var den inte figursydd utan rätt stor. Så jag har lite ångest över om jag ska lämna tillbaka den eller inte... Jag såg ju trots allt en väldigt snygg kavaj på Vero Moda. Får väl se hur jag beslutar.

SKOLAVSLUTNING PÅ ONSDAG!

Kläder För En Dag På Stan

Min Klädsel idagTunika- MQ 198;-
Tights- Lindex 79.50;-
Axelbandsväska- H&M 179;- (nu 98;-)
Skor- Skopunkten 299;-

SKÄRPNING! -Tack

(ursäkta eventuella svordomar)
Men jag hatar gubbjävlar.
Jag och min lillasyster var ute med min hund, Ludde, på en äng. Och så kommer denna gubben och säger

"Det här är min mark, jag odlar faktiskt här, ni kan inte hålla på här. Håll på, på er egen mark!!!"
(Han sa det säkert annorlunda - det låter inte alls lika otrevligt enligt texten som det lät i verkligheten.
Men han sa det på ett väldigt skrikigt och argsint sätt, sen gick han)

Alltså ärligt talat... Vad odlade han? Gräs, ogräs? Det var en ÄNG. Dessutom gäller allemansrätten!
Man kan ju inte bara hålla på hur som helst och skälla på första bästa person som dyker upp. Vad gjorde det att vi lekte med min hund där? Oj vad vi störde genom att kasta lite boll och trötta ut honom där. Gubbjäveln har väl inte någon rätt att komma och klaga och skälla på oss. Och om det nu är så att han "odlar" något och inte vill att vi springer omkring där så kunde han väl bara ha sagt det. Inte skälla och sedan kasta iväg någon elak "slutkommentar" som bara är menad till att vara elak.

SKÄRPNING alla ni jobbiga typer som håller på!

Yummy Yummy Yummy <3


Bara för att jag älskar den här xD
Särskilt början och när de är i trädet.

Line, The ultimate matchmaker


Nu har min kompis Line haft jätteroligt, hon har agerat matchmaker.
Får väl se hur det hela slutar, inte ofta man råkar ut för sånt här :)
Önska mig lycka till^<3

Übersnygga skorKöpte ett par skor av detta slag idag. Tyckte de var väldigt snygga, + att de är väldigt bekväma.
Sedan har jag även införskaffat en tunika/lång t-shirt från MQ föreställande en Zebra, väldigt snygg tillsammans med svarta tights. Sedan ska jag ju även ha dessa skor till.

RSS 2.0