VillFotograferaMedMinKamera

Helt underbart. Jag antar att det inte platsar som den rätta beskrivningen för min ögoninflammation. Alldeles rött, ömt och äckligt men jag får stå ut. Halvt blind är även en av fördelarna.

Jag och Min lillebror Alexander,
som på tal om ingenting fått en ny touchscreenmobil, jag avundsjuk? Nej...!

I vilket fall som helst så har jag suttit inomhus i princip hela dagen, och börjar bli lite trött på det. Så nu funderar jag på om jag ska ta en liten sväng ut i naturen med systemkameran. Har ju till och med ett nytt teleobjektiv som jag överväger att inviga på riktigt. Istället för att ta paparazzikort inomhus på min lillebror, känns inte lika produktivt. Hade varit coolt att lyckas få kort på något rådjur eller fånga ett snyggt ögonblick som oftast inträffar då kameran inne finns i sikte. Ni vet, de saker som inträffar och man svär smått inombords över att man inte hann föreviga det.
Något sådant -vill jag fotografera!


Livet leker.

Herregud vad länge sen. Länge sen jag bloggade och skrev ett vettigt ord eller ens en mening. Ibland är det skönt att få ett tomt blad framför sig. Ett ark vilket man själv får fylla hur man än vill och önskar. Härligt!

Vad har jag hittat på nu på sista tiden? Vad för spännande ting kan ha hänt sedan jag senast satte mig ner framför min blogg? Jo, en hel del. Jag har hunnit resa iväg på mitt livs semester, ja jag kan nog använda ordet "livs". För det var verkligen en helt annorlunda och så rolig resa. Det hände något hela tiden och man satt aldrig sysslolös stirrandes in i väggen, utan nej det var fester, människor och skratt dygnet runt. DYGNET RUNT. Så himla härligt att vara där med den personer som man spenderat tre år tillsammans med och aldrig riktigt lärt känna egentligen. Visst har man diskuterat allt mellan himmel och jord och haft det jätteroligt - men på en resa utomlands blir det på ett helt annat plan. Känner verkligen att det är de bästa människorna jag hade kunnat vara i Ayia Napa med. Och dessutom har man ju lärt känna så många fler personer därborta. Det är inte helt fy skam och som den sociala Annelie jag är, så älskar jag er alla!

Har självklart även hunnit gå på en finfin bal och ta själva studenten. Målet man siktat på sedan man först satte sin fot på John Bauer gymnasiet. Det gick precis som väntat och nu har man fått bära den vita mössan, åkt studentflak och gått på tillhörande studentfest. Livet leker.

(Bilder kommer självklart senare.)

RSS 2.0