Dagisprat -mat

Nu tänkte jag dela med mig av lite roligheter från jobbet. Jag har jobbat i dagarna två i förskola på Hammarö igen. Kommer även få besöka en annan förskola under måndag och tisdag. Jättekul! 
I torsdags satt jag tillsammans med den små barnen och åt tjockpannkakor (mums för mig med som "vuxen"). Alla barnen äter så att det skvätter överallt och fyller flera gånger på med mer mat på tallrikarna med pannkakor, keso och broccoli. Men om man tycker att de har mycket mat på tallriken så skulle man se vad det har i munnen. Kinderna buktar ut som för en hamster som hamstrar, ögon och näsa rinner och de tuggar så det står härliga till. Helt plötsligt hostar en tjej till (det är förkylningstider) och hon inser att "Nej, min broccoli som jag tuggat på ett tag får inte plats i munnen". Därefter tar hon ut den nerdreglade broccolin ur munnen och tänker lägga tillbaka den på sin tallrik. Halvvägs där byter hon riktning efter att ha upptäckt MIN tallrik! Broccolin hinner precis nudda min tallrik innan jag får tag i hennes arm och vänder tillbaka med den söndertuggade grönsaken.
 
Ett annat barn skulle iväg på kalas senare under kvällen. Men när det pratades om det så dök istället ordet "Kalops" upp. Eller något i stil med Kalaops. 
 
 
Barn är för underbara och roliga ibland.
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0