Redovisning & Malenas framträdande- katastrof...

Redovisningen idag på mediaproduktionen, det finns bara ett ord för det: KATASTROF!  Alla fick hjärnsläpp, vi hade redan pratat vid bordet precis innan om vad vi skulle säga. Dock blev det så mycket information att systemet kraschade/överbelastades. SUCK! Inte roligt, särskilt när man vet att en stor del av grupperna fick IG. Håll tummarna.

Men över till något mer positivt: Just nu ser man på Semifinal 2 i Eurovision Song Contest 2009 i Ryssland.
Min egna personliga favorit är (som säkert fler delar) Alexander Rybak. SÅ HIMLA BRA! Älskar hans speciella röst och sätt att sjunga på. Angående utseende: Han är inte direkt "snygg" om man kan förklara det så, utan mer åt det gulliga/söta hållet. Om ni hänger med :P Hejjar på honom då, men såklart även Sveriges bidrag, Malena med La voix.

MEN ÄRLIGT TALAT! Vilket besvikelse det var att se Malenas framträdande i första semifinalen! Hon hade ju ändrat på tok för mycket! Istället för att ha kvar alla originaldansare så hade hon bara kvinnliga. Besvikelse eftersom då även koreografin ändrades. Dessutom lät det mycket sämre med endast kvinnliga röster i bakgrunden. Lät för "sömingt/drömmande"

PS. Den svarta klänningen var mycket snyggare än den vita. DS.

Kommentarer
Postat av: Elin

sv; jag känner snarare för att typ .. bara glömma bort den eller något :o

2009-05-14 @ 22:59:47
URL: http://ilini.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0