20 dagar!

2x10=20.

Sverige - 20 = USA!


Enkel matte, eller hur? Paniken rusar. Visst är det ett bra tag kvar ändå, om man tänker efter. Men vem tänker efter i ett sånt här läge? Det finns egentligen inte mycket att packa och göra mer förrän det bara är några få dagar kvar men man kan ändå inte låta bli att oroa sig. Man har ju sett fram emot detta så länge och man vill tänka på USA, och man vill tänka på vad man ska ha med sig och man vill så mycket innan man åker.

Man vill helt enkelt älta. Och just det är något som jag och min kära syster har gjort sedan förra sommaren. Vi har redan diskuterat allt och ingenting om USA och alla samtalsämnen har tagit slut. Men det löser vi alltså med att älta och prata om samma gamla saker vi ännu inte har hunnit vara med om i juni för att vi helt enkelt vill dit, NU. Så istället för att vänta på att uppleva våran semester så planerar, tjatar och tänker vi på och om USA tills det faktiskt är dags att åka - om 20 dagar!!!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Haha bättre sent än aldrig - här kommer ett svar i alla fall! Och det tycker jag absolut du ska göra - du kommer inte att ångra dig!! Men ser ju här att du ska till USA - inte helt fel det heller, gud vad jag blir avundsjuk!

2012-05-20 @ 19:20:19
URL: http://agnesbackstrom.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0